Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: pet33, lukas, petr123...
V editačním SW jsem promazal spousty nicků, které byly buď od (zjevně) pitomých pisatelů nebo od robotických "autorů". Teď se bude pilně pracovat na opatření podle připomínek z posledního dne (dopoledne) WorkShopu, abyste viděli (vč. Appalacia :-D), že slova padala na úrodnou půdu "kamerového zemědělce"... :-)
Ale jasně. Admin by zůstal sám pan Správce. Moderátor může mít omezená práva. Blokace (v nejhorším případě) apod může být jen a pouze výsadou admina. Samozřejmě, že špatný moderátor diskuzi pohřbí stejně jako neukáznění diskutéři, trollové apod. Nicméně lze vyměnit a výběr moderátora je jen na správci fóra. A pochopitelně platí, že i nadále může, nebo musí zdejší fórum - diskuze být nedílnou součástí zdejšího webu se stejnými pravidly a určením. Odkaz může být přímo součástí stránek a pravidla si opět určuje jen jeho provozovatel. Tedy majitel zdejšího portálu. Třeba o tom se Správcem hodíme řeč na WS. Mě jen prostě začíná vadit, že se tu začíná plevelit a to může mít za následek obecný úpadek zájmu. A já ke zdejšímu prostoru mám tak trochu osobní vztah.
Tomas: No, moje řeč... Chtělo by to: 1. Překopat systém zobrazování příspěvků do diskuze, aby se zobrazoval jen ten poslední. Nač zobrazovat třeba deset přípěvků v řadě, když kliknutím na kterýkoliv otevřu vždycky to samé (to jest celé vlákno)? 2. Nezapomínat na hulváty! Zavést třeba režim 3x a dost... (jsi sprostý a neumíš se ovládat - STOP: vra se na Grafiku...) 3. Moderátor je nanejvýš potřebný, ale jak ho vybrat, aby byl objektivní? Pokud by si moderováním honil ego, bylo by to horší než teď. Objektivním moderátorem je podle mne sám pan správce - nakonec, je to tady všecko jeho... 4. Tento web - jestli se nepletu - má především sloužit panu správci coby podpůrný prostředek prodeje kamer a foáků. V diskuzi by se tedy měly objevovat hlavně témata, která se vám otevřou, když si kliknete na "Kamerová DISKUZE" (vlevo). Na organizační věci a osobní vzkazy máme sociální sítě.
Chlapi, prosím vymyslete hlavně něco, abychom neztratili možnost přečíst si a přidat příspěvek i my ostatní. Já moc často nepřispívám, protože není čím, ale pravidelně všechno čtu. Uznávám, že dříve jsem přečetl méně příspěvků a dostal více informací. A číst bláboly některých slabších přispěvatelů mě taky moc nebaví. Přijde mi to škoda času.
Přiznávám, že nemám v poslední sezóně tolik času na sledování Diskuse, jako tomu bylo dříve. Ale na NEINTELIGENTNÍ projevy, za něž považuji i styl některých diskutérů, si dávám pozor odjakživa, protože schopnost uspořádat myšlenky do psaného projevu umí leccos napovědět o každém jedinci. V editačním systému vidím, že zmíněné "nicky" zakládalo podle @-mailů více osob, ale právě eventuální pravost jednotlivých @-kontaktů neověřím. Na WS8 si o tom můžeme popovídat a domluvit moderování. Napíšu i do jiného vlákna...
Jak se s tím vypořádat? Osobně bych apeloval na pana Správce a pokusil se ho přesvědčit o potřebě modernizace zdejšího fóra a použití nějaké běžně dostupné platformy. Pak stačí oslovit pár ochotných a alespoň trochu zodpovědných lidí (nejlépe z příznivců zdejšího webu) a dosadit je jako moderátory. A bude po problémech. Jsem si jist, že posledních pár vláken by po zásahu moderátora zůstalo na 2-3 příspěvcích. Tím by se paradoxně mnohonásobně zvýšila jejich informační hodnota.
I'm so deeply sorry!!!
Vierzbowski dufam len ze s tym petr123 nenarazas na mna admin si tie ucty asi môze overit aj podla IP adresy nakoniec ja som len reagoval na (lukas)OVE nezmysly :-)