Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Panasonic HVX 100
Nespletl jste se? Nemá to být DVX 100 nebo HVX 200?! U té DVX 100 se jedná o profi kameru a tak není divu, ty se denně neprodávaj jak spotřebyky a internet je dosti komerčí medium, plné hlavmně blbin... Apropo, ve své kategorii dost dobrá kamera! Točili s ní hlavně dokumenty pro BBC! Ale dnes, vás ujištuji, že obraz má mnohem lepší kdejaká dlanová kamerka s HDVideem! Např. JVC HD6 mě hadchla! (a to mám profi HDV kameru né na rameno ale 2-kilovou!, takže mě nemělo moc co překvapit a přece!) A obraz je asi to nejhlavnější u kamery ne?! Se zvukem to taková sláva není (je to vždy komprimát oproti MiniDV) a hledáček jaksi považuje hloupý dav točičů za nepotřebný a tak se trh přizpůsobil a prostě z kamer mizí :-(, neb mnozí točí kamerou jako když fotí s fotoaparátem dnes již od těla, když má přece ten velkej displej (ale u kamery jaksi dřív dojde baterie krom problému na slunci!...). HVX100 ,ěla co jsem viděl jedno z nejlepších podání barev! Ale to rozlišení výstupu je prostě malý a za ty prachy video zase jen prokládaný :-( HVX 200 je pak nástupce s HD videem. Zadejte do googlu to vaše HVX mezera 100 a to vyhledat v orázcích a na první straně výsledků to najde DVX 100 i HVX ale 200, né 100!