Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Problém s DV/AV u Canon 750i
Pokud k používáte kameru (mám tu samou) jako A/D převodník a k propojení s TV používáte s kamerou dodanou redukci SCART, divím se, že vůbec něco nahrajete. Redukce je totiž zapojena jen jednosměrně a to z kamery do TV - ne naopak- přečtěte si návod, tam je na to výslovně upozorňováno.
Re: Re: Problém DV/AV u 750i
Mam stejný problém: CANON 750i (koupena v dubnu 2004) připojena originálním AV kabelem Jack-3xCinch do adapteru CINCH/SCART, tato redukce je připojena na AV2 vstup VHS recorderu Panasonic NV-FJ730. Pokusil jsem se převést video (45min SP kazeta do adapteru Panasonic) z 3ks VHS kazet analogové kamery Panasonic do digitální podoby. U první kazety jeden výpadek asi 1 minutový. Druha kazeta asi 50% úspěch spíše neúspěch. Paralelně sleduji obraz na televizi a obraz je po celou dobu nahrávaní OK. Bila barva se objevuje a „hasne“ tj. problém je, ano je, na straně analogové části kamery a možná i firmware. Pravděpodobně oprava dle verze s galvanickým oddělením signálu má něco do sebe ale co nám omezí nebo možná přizpůsobí úroveň signálu? Proč na pásku nahraje normálně? Předpokládám že u amatérských kamer a v dnešní době po mně nebude nikdo chtít měřit osciloskopem signál na AV vstupu kamery. Majitele 750i, ověřte si, že toto není Váš problém, budeme mít zkušeností a statistiku pro výrobce. Děkují za další info a rady.
čau,prosím tě nemáš možnost okopčit manual a poslat.Pokud jo,tak maca.soucek@centrum.cz Byl bych vděčen.Dík Martin
Asi to bude rušení z TV anteny - bude to chtít galvanický oddělovač. Více najdete zde \"http://misch.czechin.cz/cgi-bin/board/atitv-board?&filtr=&fromid=23302\"
Re: Re: Problém DV/AV u 750i
Vážený pane, předem se omlouvám za některé nesrovnalosti v mém dotazu, ale jak jste si jistě sám všimnul, dotaz jsem psal v poněkud pozdní hodině (ještě k tomu po návratu z hospůdky :-)), tak se snad nějaké ty drobnosti dají odpustit. Cílem mého dotazu však byla naděje, že mi někdo věcně poradí namísto přehnaného a s předmětem mého dotazu nesouvisícího \"hnidopištví\"
Re: Problém DV/AV u 750i
Než se případně přidá někdo další do této naší diskuse: drazí a milí videokameroví kluci (a holky), snad nebude až takový problém (tedy neměl by být) si to po sobě přečíst a opravit případné výjimky z normálu (než to odkliknete)! To není o buzeraci editátora, ale spíš o faktické základní srozumitelnosti některých dotazů, z nichž jeden (příklad za všechny?) se tu (výše) prezentuje...