Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Boeing 787 v Praze
O chybě v titulku vím. Střihám v Corel Video Studio Pro 4. Po vyexportování videa to z neznámých důvodů šířkově zvětší titulky. Formát mxf překonvertuji do mpg2, tohle potom střihám a exportuji do mpg4. Na důvod závady v titulcích jsem zatím nepřišel.
Mě se to na YouTube taky lehce škube. Určitě to ale nejsou prohozený půlsnímky, ty vypadají jinak. Tohle mi spíš připadá jako snížená snímková frekvence - zahozený snímky při on-line přehrávání. Vidím to docela často u různých videí a pokud některý stáhnu na disk, běhá v pohodě. Takže bych si s tím hlavu opravdu nelámal.
Ještě znovu jsem prozkoumal videjko na YT a doma na PC. Ten YT skutečně lehce zadrhává, ale doma to běží plynule. Ovšem toho zadrhávání bych si původně ani nevšiml, takže coby neodborník to považuji za nepříliš významnou chybu, kterou nebudu řešit.
Petře neboj, chyba není v tobě, ani v tvém videu, ani v YT. Chyba je u toho jou(E)dy, co zde nemá co dělat, nebo byl asi 10x vykázán pro svoji naprostou blbost a ztrátu jakékoliv soudnosti a slušnosti.
Bohužel nevím, jak to udělat, aby to bylo v pořádku. Ale mně se to na YT přehrává plynule, tak nevím, kde to zlobí. Bohužel nejsem takový odborník na technickou stránku věci, kameru jsem si nastavil tak nějak, aby to bylo funkční. Před natáčením si udělám vyvážení bílé, clonu, expozici, fokus a zvuk, a to mi stačí.
Super, škoda jen, že video na YT má každý6. snímek duplicitní a tak poškubává jak při přehzených půlsnímcích :-( Asi špatná deinterlace?...