Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Let balonem 2010
Esteticky dobrý obsah i když místy, u méně zajímavých záběrů, jsou tyto až moc dlouhý (to by neplatilo u panoramatických záběrů do dáli na horizont, byloli by jasno, nebo z větší výšky dolů, tím spíše, pokud by byla ukázka v HD a tedy plná drobnějších detailů ((ale prohlíženo ne pouze na velkém, ale kvalitním displeju)), kdy potřebuji více času se na velkém FullHD displeju (( a tedy z blizoučka)) porozhlédnout jak v reálném pohledu, v SD a na malé obrazovce to působí nudnějí - na tento efekt pozor!!!). ------------------------------- Hudbu při letu bych já radši rozjímací, ale vkus u hudby je silně individuálistický! ------------------------------- Technicky mám rovněž výhrady k prokladu, kdy v IT, ale i na moderních-čili progresívně zobrazujících zobrazovadlách, bude nutně činit potíž, stejně jako anamorfní zápis poměru stran s jiným poměrem rozlišení než 1:1 :-(
Mně se to taky moc líbí, zrovna jsem uvažoval věnovat tchyni takový let balónem ke kulatinám. Ale kdyby se něco stalo, na tuti bych byl obviněn, že jsem to plánoval (:-D). Souhlasím i s Pav1em, že je to VELMI solidně uděláno; a namísto jakékoli z výtek zopakuji uznání pro každého, který se nebojí podělit se svou prácičkou (třeba) do zdejší diskuse. Díky, moc pěkný. :-)
Kamerky (technika) odvedly dobrou práci, dík za info. Taky ten balón s pěkně barevným vrškem a košem "typ autobus" je zajímavý, dělá ve snímku další (bonusovou) zajímavost :-) .
Díky za konstruktivní kritiku. Natáčené to bylo kamerami Sony HDR-CX11 (ze země) a Panasonic HDC-SD9 (koš).
Moc pěkný. Všechny záběry mají dobrou kompozici, žádný není utržený (apod.), střih naprosto perfektní, je to zajímavé. Pro natáčení byly zajímavé i ty mlhy a to světlo (pro výhled pasažérů možná o kousek míň). Nikde žádné přepaly, kamerky dobře kreslí (čím to bylo točené?), prostě pěkný. Pokud bych měl něco jemně vytknout (spíš inspirovat .-) ), tak je na zamyšlení, zda nekončit tím přistáním (a trochu zkrátit některé pasáže "šmírování dvorků" ke konci, kde to trochu ztratilo tah na branku. To balení bych dal jako "bonus" bokem, ředí to ten pocit z letu, celkový dojem. To je jediný myslitelný podnět k zamyšlení, jinak díky za pokoukání.
Moc pěkný. I když se na to kouká nezaujatý divák, tak to nenudí. To odstranění prokladu je jen technickou stránkou věci. Na Vimeu v helpu je návod na export.
To střídání záběrů z kamer je hezký, ale určitě bych pro tenhle způsob prezentace videa odstranil řádkovej proklad. I nejjednodušší blending by byl hezčí než ty zubatý hrany u každýho pohybu.
hezkee, vyborna kamera, dobry strih. Osobne bych to zkratil tak na 5 min, ale to je vec nazoru. Libilo :)