INSTAX se těší vzrůstající oblibě především NADŠENÉHO MLÁDÍ. Vůči ekonomické logice to není úplně pochopitelné, ale mrkněme na téma podrobněji...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
4Re: MVX20i/GS200?
No jo, když já si tu formluaci nemohl odpustit. Zrovínka teď dělám recenzi na GS75 a očesanost tříčipovky je tak zjevná! Nemít to na boku onen nápis, netuším šance na prodej. No a coby obchodník jako součást firmy s jakýmsi obratem v kamerách jsem byl mnohokrát právě svědkem výběru podle této vějičky 3CCD. Tak proto ta slova... :-D)
Re: 2Re: MVX20i/GS200?
Zeptat se na rozdil mezi temito dvema kamerama v okamziku, kdy prakticky v kazdem z poslednich clanku na videokamery.cz je na ukor 3xCCD receno minimalne cituji \"veřejnost na vějičku nápisu 3CCD velmi dobře slyší, i kdyby je výrobce nacpal do mobilu\" me trosku jako \"bodnuti\" prijde. Ja ale myslim ze vetsina amateru se podle vejicky 3xCCD nerozhoduje - prinejmensim urcite ne vetsi cast nez tech co reknou, ze kupujou Sony, protoze je to Sony.
Re: 2Re: MVX20i/GS200?
Pane Jelínek, jednou jste mi sděloval Váš názor na MVX250i/GS120 a jen jste mi tím potvrdil moje tušení, že u této volby je vhodnější Canon (alepoň pro mě - za což ještě jednou děkuji). Takže můj dotaz měl možná přesněji znít, zda o stupeň vyšší model panasonicu - tedy GS200 je v optické a snímací části lepší než GS120. Pokud ne, tak je pro mě jasným favoritem opět Canon a to tím spíše, že GS200 byla zlevněna na úroveň MVX20i - tedy vyššího modelu. Jinak u Vás jsem už na návštěvě byl a bylo to pro mě velmi užitečné. Počítám, že se ještě jednou zastavím až budu rozhodnutý konečně kameru koupit.
2Re: MVX20i/GS200?
Tyto stránky snad nejsou žádné antihnízdo pojmu 3CCD (viz bodnutí). Mnohokrát jsme vysvětlovali, že logika tří CCD-čipů má opodstatnění zejména s odpovídající optikou a taky úhlopříčkou snímačů. Každý zavedenější točič dobře ví, že malé čipy nemají stejné výsledky jako (např.) čtvrtinové, třetinové či ještě větší soustavy snímačů. Ve Vašem výběru lze klidně doporučit tříčip, pokud máte dojem, že Vám onen emblém 3CCD udělá lepší dojem než jiné kvality. Canon MVX20i/25i je dnes jeden z nejuznávanějších jednočipů, o nějž se neotírají ani zarytí odpůrci značky. čip u MVX20i/25i s téměř 1/3\" a objektiv se závitem 34 mm jsou jakousi neoficiální zárukou přinejmenším podobných vlastností, jaké má 3CCD stroj GS120. Zastavte se někde pro vyzkoušení ergonomie, možná Vám to naznačí víc, než si myslíte... :-o)
Re: MVX20i nebo GS200
S tim 3x CCD je to na techto strankach trosku bodnuti do vosiho hnizda