Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: MV850i vs. MVX330i rozhodnete
Panove diky za Vase reakce Musim Vas ubezpecit, ze jsem nejenom cetl Vase recenze (mimochodem rekl bych ze skvele), ale take jsem si udelal svuj nazor co je lepsi. Presto kdyz jsem kontaktoval znameho ze servisu Canon talcil me do 850 to mi samozrejme znejistilo proto jsem se obratil jeste na forum. Koho by nenalomilo tvrzeni cloveka, ktery ty masinky opravuje.
No konstrukcne lepsie?
850 je uzšia, ale zase vyssia, cize aj brasnu treba uzsiu ale vysiu
850 ma jednu celkom vydarenu ficurinu, to je fakt. Ked si chcete prisvieti svetielkom (ktore vela nepomoze) tak na 850 nemusite vyklopit displej pretoze je tlacitko je priamo na tele kamery a 330 ho ma \"az\" pod displejom.
ale pozrite sa spredu do objektivu 850 a 330 a pouzite tzv. \"selsky rozum\" a polozete si otazku. Keby prejde do kamery viac svetla, ked bude mat objektiv pekne velky ako otvorene usta ukecanej zenskej alebo ked ho bude mat ako \"ritny\" otvor ustrachaneho decka :-) (ospravedlnujem sa za prirovnanie)
Zcela souhlasím s panem Jelínkem. Jestliže jste opravdu spotřební - konzumní laik, pak vás nezachrání ani SONY VX2100 a vaše záběry budou stát pod psa. Jestliže se o věc zajímáte, přečtěte si nejprve recenze na tomto webu (mimochodem odborné a zcela vyčerpávající) a minulé diskuze, kde se o těchto kamerách dosti hovořilo. Myslím, že tyto diskuse by měly přinášet něco nového a ne jenom omílat stále stejnou věc: je lepší bílá nebo černá?
Re: MV850i vs. MVX330i
Proboha, chlape, jaké zkušenosti? To jste fakt tak velice neochoten si na našem WEB-u nebo kdekoli na stránkách čs. zastoupení najít zásadní rozdíly (mj.) CCD 1/6\" - 1/4\" a pak si udělat názor...?