Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: MV600i - zobrazení nastavení kamery
Je to tak! Barborák to trefil. Požadavané zobrazení nastavení clony a rychlosti závěrky získám zmíněným tlačítkem DATA CODE (v režimu PLAY) nikoliv jako součást šestisekundovýho data a času, jak jsem to očekával já. Díky!
No, tak tady by mohlo být játro pudla. Já to stále očekávám v tom šestisekundovým údaji. Zase jsem nedočetl manuál do konce :o). Vyzkouším, díky za tip.
Re: Re: MV600i - zobrazení nastavení kamery
Hmm, ale u mé MVX100 (a pochybuju že to budou mít jiné podobné canony jinak) se tou položkou Data Code nastavuje to, co se bude zobrazovat po stisku tlačítka Data Code. Takový ten šestisekundový údaj je vždycky jen datum a čas (v menu se to jmenuje \"6 sec date\")
To je to, co se mi nedaří. Ještě to prověřím, ale jsem přesvědčen, že to tak dělám. Dotaz jsem dal i servisu Canonu. Nemůže být třeba problém v tom, zda je záběr natočen v automatickém či ručním nastavením třeba toho času závěrky? I když nechápu, proč by to měl být problém.
Pokud potřebujete zobrazit vše dohromady, nastavte v nabídce Display SET UP zvolit v položce DATA CODE - třetí možnost CAM. & D/T. Mělo by to fungovat, zkoušel jsem na MV-650i.