INSTAX se těší vzrůstající oblibě především NADŠENÉHO MLÁDÍ. Vůči ekonomické logice to není úplně pochopitelné, ale mrkněme na téma podrobněji...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Canon MVX40/45i
a co 45i vs MVX3i?? :oP tohle by me celkem zajimalo..sice ta 3ka je o neco starsi ale ten obektiv ji da hondne..nebo ze by canon tolik zapracoval?? :oP
Pane Václav, kam se na Vaše fandovství hrabe (možná) až 70% čtenářů...? Mj. předbíhám, že na MVX45i chystá naše firma AKCI, která by mohla na trhu čR prorazit přes drobné či větší PARAZITY obvykle nazývané E-shopy..:-( Ale Vy máte dobrý stroj a k lítosti stejný (malý!) kousek, jako každý uživatel digitální techniky - ona holka holt stárne... :-O)
Přímo ne, ale mám zkušenost s MVX25i a MVX3i. Tyhle nové hračky (MVX45i a 40i) slučují vlastnosti obou a mají ještě něco navíc - až na ten objektiv MVX3i. Počkejme na recenzi p. Jelínka. Osobně jsem dost otráven, že jsem si ještě rok nepočkal, protože podle toho, jak vypadaly loňské modely této řady v praxi, půjde zřejmě o pěknou bombu, která při té ceně musí zlámat rekordy v prodejnosti. Kam se na to budou hrabat 20-30titisícové \"tříčipy\" jiných firem.